KAYSERİ / DEVELİ - Süleyman Tıraş Ortaokulu

Ekm

Hayırsever merhum Süleyman Tıraş tarafından yaptırılan okul binamız Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Sayın Nazif YILMAZ, İlçe Kaymakamı Sayın Mehmet TUNÇ, Belediye Başkanı Sayın Mehmet CABBAR,İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Murat TOPRAK ve ilçe protokolünün katılımıyla gerçekleşti. Kendilerine teşekkür ederiz.

Eyl

HAYIRSEVER MERHUM SÜLEYMAN TIRAŞ TARAFINDAN YAPTIRILAN OKULUMUZ 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA YENİ BİNASINDA BAŞLAMIŞTIR.

HAYIRLI OLSUN

Nis

Okuldan Eve Aile Eğitim Projesi Kapsamında okulumuzda yürütülen eğitimler sona erdi. Katılan velilerimize Katılım Belgeleri Okul Müdürümüz  İbrahim YILMAZ, Develi Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürü Yavuz TÜRKMEN ve Develi Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hüseyin GÜNDÜZ tarafından takdim edildi. Katkılarından dolayı Develi RAM, Develi HEM ve Okulumuz Rehber Öğretmeni Fatma NAVDAR'a teşekkür ederiz. Tüm velilerimize faydalı olmasını temenni ederiz.